Cebula na zimny tłuszcz?

23 czerwca 2016

Cebula na zimny tłuszcz?
Jestem w szoku!
No dobrze. Już tłumaczę, dlaczego.
Pod wpływem tego, co pisze Aśka o swoich kulinarnych poczynaniach, zaczęłam przeglądać audycje kulinarne z tyflopodcastu. Chciałam po prostu podpatrzeć, jak gotują inne niewidome panie. No i jestem w szoku, bo w jednym z przepisów było pokazane, że pani go robiąca włożyła cebulę na zimny tłuszcz. Dla mnie nie do pomyślenia. Wydaje mi się, że wtedy ta cebula będzie gorsza, napije się tłuszczu, czy coś. Ale może ja czegoś nie wiem.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: